ASIA BISTRO

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1878 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asia Bistro. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 7:49 Wederom genoten van heerlijke poke bowl
25 feb 2024 om 20:04 Heerlijk weer!
25 feb 2024 om 19:45 Was weer heerlijk
24 feb 2024 om 0:08 Goed mijn opmerkingen meegenomen ondanks dat ik een aantal ingrediënten niet wilde was de bowl echt goed gevuld. Al vaker hier besteld en stelt nooit teleur
23 feb 2024 om 22:35 Ik vertrouw deze chef met mijn leven. Ik ga altijd voor “sushi van de chef” en ben nog nooit teleurgesteld. De sushi van dit restaurant is echt
23 feb 2024 om 19:31 Zoals alle keren hiervoor ,het was weer fantastisch!!
22 feb 2024 om 11:58 zoals altijd: heerlijk en snel bezorgd!
20 feb 2024 om 19:34 Het eten kwam heel snel en was zeer vers en smakelijk. De bezorger was zeer vriendelijk. Hele fijne ervaring. Ik had nog nooit hier besteld, maar ik ga dat vaker doen!
18 feb 2024 om 12:20 Altijd heerlijk eten, koud maar zeker ook warm love it en bezorging altijd keurig optijd
15 feb 2024 om 14:49 Top, snelle en nette bezorging. Jullie zijn zeker een aanwinst voor Berkel!
14 feb 2024 om 15:42 Ontzettend snelle bezorging, heel lekker eten!
13 feb 2024 om 21:17 Fresh, Fast, Fabulous